Ср, 21 березня 2018, 10:22

В ГК «БУКОВЕЛЬ» ВІДБУЛАСЬ ІІІ МНПК «ЕКОНОМІКА, ФІНАНСИ І УПРАВЛІННЯ В XXI СТОЛІТТІ: АНАЛІЗ ТЕНДЕНЦІЙ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ»

IMG_2222.JPG

19-22 березня 2018 року відповідно до плану наукових заходів (лист Міністерства освіти і науки України від 15.01.2018 за № 22.1/10-67) проведено ІІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Економіка, фінанси і управління в XXI столітті: аналіз тенденцій та перспективи розвитку». Конференцію ініціювали Київський кооперативний інститут бізнесу і права, ГО «Фінансово-економічна наукова рада» та Міжнародний науковий журнал "Інтернаука". Засідання учасників конференції відбулися в конференц-залі ГК "Буковель" (с. Поляниця, Яремчанської міської ради, Івано-Франківської області).

 Основною метою форуму було обговорення сучасних тенденцій, проблем, перспектив  та потенційних можливостей інноваційного розвитку української економіки в умовах глобальних викликів, вплив на її стан фінансових ринків в цілому та фінансово-банківського сектору зокрема, вдосконалення системи управління та державного регулювання економічних процесів. Обговорення задекларованих питань супроводжувалось жвавою дискусією, науковим пошуком та встановленням контактів між освітянською  та академічною спільнотами, органами місцевого самоврядування, а також з представниками бізнесу та громадських організацій.

Безымянный1

Організатори  конференції  

Зі вступним словом до учасників конференції звернувся головний редактор Міжнародного наукового журналу "Інтернаука" Дмитро Іванович Коваленко, який привітав присутніх з початком роботи конференції та у своїй доповіді наголосив на необхідності підвищення конкурентоспроможності української економіки в контексті її євроінтеграції.

Безымянный2

Дмитро Коваленко

До плідного обговорення наукових питань закликав учасників конференції Голова Фінансово-економічної наукової ради Золковер Андрій Олександрович. У своєму виступі він розповів про діяльність Фінансово-економічної наукової ради, наукових та соціальних проектах, які впроваджуються в Україні цією громадською організацією.

                                                                                  Безымянный3

Андрій Золковер

Ігор Віталійович Охріменко, доктор економічних наук, професор, проректор з навчальної та наукової роботи Київського кооперативного інституту бізнесу і права визначив  управління підприємством на основі управління можливих цінових стратегій, попри обмеженість безпосереднього впливу кожного окремого підприємства на цінову ситуацію на ринку.

Безымянный4

Ігор Охріменко

Декан факультету економіки та менеджменту Сумського національного аграрного університету, професор Наталія Іванівна Строченко поділилася з учасниками конференції своїми думками щодо можливостей використання інструментарію в реалізації стратегії ендогенного регіонального розвитку в умовах українських реалій та навела, що на регіональному рівні все ще спостерігається недооцінювання ролі громад у загальній структурі економіки регіонів України.

Безымянный5

Наталія Строченко

Формування соціально орієнтованої звітності для потреб управління висвітлила у своїй доповіді Тамара Євгеніївна Кучеренко, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри обліку і оподаткування Уманського національного університету садівництва.

Безымянный6

Тамара Кучеренко

Кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри інформаційно-технічних та природничих дисциплін Київського кооперативного інституту бізнесу і права Олександр Олександрович Броварець в своїй доповіді означив класифікаційну модель елементів точного землеробства з метою реалізації сучасних ефективних технологій рослинництва для ефективного агропромислового виробництва.

Безымянный7

Виступає Олександр Броварець

Про необхідність розвитку аутсорсингу фінансових та бухгалтерських послуг в Україні говорила у своїй промові Дробот Наталія Миколаївна – кандидат економічних наук, доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Безымянный8

На питання учасників конференції відповідає Дробот Наталія Миколаївна

Кандидат педагогічних наук, доцент кафедри інформаційно-технічних та природничих дисциплін Київського кооперативного інституту бізнесу і права Шофолов Денис Леонідович в своїй доповіді означив екологічну відповідальність бізнесу в умовах євроінтеграційних процесів.

Безымянный9

Денис Шофолов

Про необхідність раціонального використання нерозподіленого прибутку на приватних підприємствах говорила у своїй промові Станкевич Вікторія Федорівна – кандидат економічних наук, доцент  кафедри обліку, контролю та оподаткування агробізнесу ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».

Безымянный10

Вікторія Станкевич

21 березня 2018 року учасники конференції провели анонсований круглий стіл "Розвиток громад: інструментарій, потенціал, можливості". В заході брали участь представники сільських, селищних рад й  представники Сумського національного аграрного університету та органів місцевого самоврядування Сумської області. Серед головних питань були: формування освітньої програми "Регіональний менеджмент" та формування інструментарію соціально-економічного розвитку територіальних громад.

Безымянный101

Круглий стіл "Розвиток громад: інструментарій, потенціал, можливості"

У роботі конференції взяли участь більш ніж 100 науковців та фахівців в галузі фінансів, освіти, маркетингу, обліку, регіональної економіки та цифрових технологій, які представляли 30 наукових, академічних та вищих навчальних закладів, державних установ, підприємств та бізнесових структур з шести країн світу.

Безымянный22

Організаційний комітет щиро дякує за активну участь усім учасникам конференції!

Матеріали конференції розміщено на веб-сайті Видавничого дому "Інтернаука" (гіпер-посилання).