ВУЗ / Место работы:

Населений пункт:
Кримськ, Росія

Кількість публікацій: 2

Анотація. В статті вирішено важливе науково-практичне завдання, присвячене удосконаленню методичного підходу до формування та реалізації стратегії інноваційного розвитку підприємства в сучасних умовах господарювання.

Визначено сутність та зміст стратегії інноваційного розвитку підприємства. Встановлено етапи формування та реалізації стратегії інноваційного розвитку підприємства. З’ясовано зв’язок між стратегією інноваційного розвитку та стадією життєвого циклу підприємства. Розроблено заходи до забезпечення інноваційного розвитку підприємства.

Ключові слова: підприємство, інноваційний розвиток, стратегія, життєвий цикл, етапи, забезпечення.


Галузь науки: Економічні науки
Читати onlineЗавантажити статтю (pdf)

Анотація. В даний час 3D-реконструкція внутрішніх органів людини на основі рентгенографії, ультразвукових досліджень, комп'ютерної та магнітно-резонансної томографія набуває все більшого поширення і є актуальним завданням. Застосування цих сучасних методів дослідження дозволяє лікарю розглянути і оцінити стан органів і організму в цілому, що вкрай важливо для хірургічних операцій і трансплатанціі органів. У статті розглянуті можливості 3D-моделювання органів людини, в тому числі для їх 3D-друку.

Ключові слова: 3D-моделювання, 3D-друк, органи, трансплантація, хірургія.


Галузь науки: Медичні науки
Читати onlineЗавантажити статтю (pdf)